Cine suntem?

Sunt Emanoil Cosma, asistent medical licențiat, expert în urgente medicale, cu peste 20 de ani experiență în medicina de familie și urgente medicale. Acum 7 ani am descoperit Reforma Sanătății, o teorie cu ajutorul căreia mi-am îmbunătățit sănătatea până la limite incredibile, aplicând legile sănătatii într-un mod inteligent și bine adaptat fiecărei afecțiuni. Eu însumi fiind bolnav, am reușit să controlez perfect gastrita cronică de care sufeream, de asemenea anxietatea, intestinul iritabil și afectiunile alergice care îmi complicau mult viața, fără a mai fi nevoie de pastile. Fascinat de rezultate, am început să studiez nutriția și ulterior Reforma Sănătății la cel mai înalt nivel, realizând un Postgrad în Nutriție și apoi cursînd Doctoratul în Nutriție și Metabolism. Am reușit în ultimii 6 ani, ajutat de soția mea, să schimbăm viața a peste 6000 de persoane, educându-i să mănânce, să bea și să trăiască, respectând cele 10 legi ale sănătății, de asemenea indicându-le cum să aplice corect remediile simple naturale, fără să intoxice și mai mult corpul deja bolnav, prin intermediul unui protocol adaptat fiecarei persoane, în funcție de vârstă, înălțime, greutate și afecțiuni colaterale. Multumită lui Dumnezeu, soției mele și a celor dragi, am putut duce această lucrare minunată până aici și îmi doresc nespus să ajungem la cât mai multe persoane în viitorul apropiat. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, au aplicat și prin intermediul experienței lor, au putut da mărturie de faptul că promisiunea divină din Exod 15:26 este valabilă pentru oricine întelege că, pentru a primi binecuvântarea, trebuie să colaboreze cu Marele Medic, respectand legile si orânduirile Sale, căci doar astfel își va restabili sănătatea pierdută.

Argilă Roșie

Argila rosie medicinală este un adevarat dar al naturii deoarece absoarbe radiațiile dăunătoare, distruge celulele bolnave, detoxifică organismul prin extractia toxinelor la nivelul pielii, reduce inflamația și are efecte calmante și răcoritoare.

Marturii

Vreau să-i mulțumesc domnului Cosma pentru dieta (miraculoasă) pe care îmi place să o numesc așa. Recunosc, la început, am fost sceptică că mi-ar fi de folos. Dar am spus că nu pierd nimic dacă o să încerc. Așa că am început acest program și după 3-4 zile m-am simțit foarte bine și am început să am încredere în program și mai ales în domnul Cosma. Nu m-am simțit atât de bine de ani de zile. Am avut probleme cu gastrita, balonare și reflux gastroesofagian. Am deja o lună și jumătate de tratament natural și mă simt într-adevăr, foarte bine. De asemenea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că are oameni speciali aici pe pământ pe care îi folosește pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

Ana O

Pacient

Salut. Încep a doua lună de tratament. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere și domnului Emanoil Cosma pentru tratament și îndrumare. După o lună de tratament, mă simt într-adevăr, foarte bine, înainte mă simțeam obosită tot timpul, eram mereu bolnavă, cu greață, vărsături, reflux gastric și anxietate. Acum aceste simptome aproape au dispărut. Am pierdut aproape 10 kg, ca un bonus, în plus față de toate aceste efecte pozitive. Pentru cei care nu s-au decis să înceapă, vă încurajez să faceți acest lucru, deoarece schimbarea este extraordinară. Mult succes tuturor!

Victoria Z

Pacient

Îți mulțumesc Emanuel că mi-ai spus despre reformaprovita. Nici măcar nu vreau să-mi amintesc de acele zile de suferință. Nu am putut vedea o cale de ieșire. Emanuel îți mulțumesc ca m-ai ajutat să îmi schimb modul în care mănânc și beau. Am învățat să trăiesc în conformitate cu legile sănătății care ne guvernează corpul. Iar anxietatea și depresia m-au părăsit. Acum singura mea problemă e ca hainele mi-au rămas mari, datorită faptului că am slăbit 10 kilograme. Acum e o plăcere sa mănânc sănătos. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceasta nouă oportunitate. Va încurajez pe toți, va merita!

Cristian A

Pacient
ro_RORomână