Cine suntem?

Locul în care veți învăța cum să vă îmbunătățiți sănătatea până la limite de neimaginat, respectând legile sănătății, care guvernează corpul nostru. Vă vom învăța cum să utilizați remedii naturale, simple și ieftine, oferite din abundență de către Natură, pentru a vă trata și îmbunătăți boala, obținând rezultate spectaculoase. Acest site este destinat celor care încă mai au credință, că naturalul este cel mai bun în tratarea diferitelor afecțiuni netransmisibile, cum ar fi: diabet, psoriazis, colesterol, hipertensiune, hipotiroidism, hipertiroidism, astm, gastrită, intestin iritabil, alergii, dermatită, chisturi și tumori de sân și uter (ovarian și uterin), depresie, anxietate, atacuri de panică, anemie, oboseală generală, slăbiciune, fibromialgie, afecțiuni ale rinichilor, afecțiuni autoimune, vene varicoase, hemoroizi, osteoartrită, artrită reumatoidă, lupus eritematos etc. nu știu dacă este bine să enumerăm bolile pe care le putem trata, ținând cont că în cadrul blogului vom vorbi din nou, încetul cu încetul, despre aceste boli). Specialiștii în naturist și profesioniștii din domeniul sănătății vă vor fi alături în orice moment, pe tot parcursul perioadei de tratament și, de asemenea, după îmbunătățirea dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit, vom rambursa banii.

Argilă Roșie

Argila rosie medicinală este un adevarat dar al naturii deoarece absoarbe radiațiile dăunătoare, distruge celulele bolnave, detoxifică organismul prin extractia toxinelor la nivelul pielii, reduce inflamația și are efecte calmante și răcoritoare.

Marturii

Vreau să-i mulțumesc domnului Cosma pentru dieta (miraculoasă) pe care îmi place să o numesc așa. Recunosc, la început, am fost sceptică că mi-ar fi de folos. Dar am spus că nu pierd nimic dacă o să încerc. Așa că am început acest program și după 3-4 zile m-am simțit foarte bine și am început să am încredere în program și mai ales în domnul Cosma. Nu m-am simțit atât de bine de ani de zile. Am avut probleme cu gastrita, balonare și reflux gastroesofagian. Am deja o lună și jumătate de tratament natural și mă simt într-adevăr, foarte bine. De asemenea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că are oameni speciali aici pe pământ pe care îi folosește pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

Ana O

Pacient

Salut. Încep a doua lună de tratament. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere și domnului Emanoil Cosma pentru tratament și îndrumare. După o lună de tratament, mă simt într-adevăr, foarte bine, înainte mă simțeam obosită tot timpul, eram mereu bolnavă, cu greață, vărsături, reflux gastric și anxietate. Acum aceste simptome aproape au dispărut. Am pierdut aproape 10 kg, ca un bonus, în plus față de toate aceste efecte pozitive. Pentru cei care nu s-au decis să înceapă, vă încurajez să faceți acest lucru, deoarece schimbarea este extraordinară. Mult succes tuturor!

Victoria Z

Pacient

Îți mulțumesc Emanuel că mi-ai spus despre reformaprovita. Nici măcar nu vreau să-mi amintesc de acele zile de suferință. Nu am putut vedea o cale de ieșire. Emanuel îți mulțumesc ca m-ai ajutat să îmi schimb modul în care mănânc și beau. Am învățat să trăiesc în conformitate cu legile sănătății care ne guvernează corpul. Iar anxietatea și depresia m-au părăsit. Acum singura mea problemă e ca hainele mi-au rămas mari, datorită faptului că am slăbit 10 kilograme. Acum e o plăcere sa mănânc sănătos. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceasta nouă oportunitate. Va încurajez pe toți, va merita!

Cristian A

Pacient

Sa incepem cu inceputul

Acum aproximativ 5 ani si jumătate, eram extrem de bolnav și nimeni nu îmi oferea nici o soluție. Gastrita îmi iritase sfincterul de deasupra stomacului, iar mâncarea îmi inunda gura, la cel mai mic efort, când eram culcat sau mă aplecam, când râdeam sau când înnotam. Arsurile restrosternale erau cumplite și depindeam de un antiacid pentru ca viața mea să fie cât de cât normală.

Încercam să mănânc ceea ce medicii îmi indicaseră, însă, degeaba. Cu timpul, intestinele mele de asemenea s-au iritat de la sucul acid din stomac, iar absorbția și digestia s-au dat peste cap. Cum la nivel intestinal am aflat mai târziu că exista un plex nervos extrem de bogat în neuroni (numit de oamenii de știintă un al ¨doilea creier¨), care influențează drastic creierul principal, am înțeles de ce începusem să fiu irascibil, anxios și depresiv. Apoi am aflat că, tot la nivel intestinal se regăsește aproximativ 80% din imunitatea generală și am înțeles de ce sufeream de multe alergii, mai ales cele de primavară.

M-am rugat lui Dumnezeu să mă ajute, căci, deși mă consideram un specialist în nutriție, sufeream îngrozitor și nu știam ce să mănânc, să beau și cum să trăiesc, astfel încât sănătatea mea să sporească.

 

Mi-a ascultat Domnul rugăciunile , oferindu-mi posibilitatea să cunosc un mare naturist spaniol, Juan Amigo Barba, care, nu doar m-a vindecat de necazurile mele, dar mi-a oferit și sfaturile necesare pentru a putea ajuta și alți oameni în suferință. Ceea ce m-a uimit, a fost că, nu folosea pastile din plante, suplimente sau alte produse cu care suntem obișnuiți, ci m-a educat astfel încât să mănânc, să beau și să trăiesc respectând legile sănătății care guvernează organismul uman.

Părea contra medicinei tradiționale tot ce îmi recomanda, dându-mi să mănânc fructe proaspete, citrice și mai ales să beau sucul de lamâie împreună cu o supă depurativă specială. Mi-a interzis în schimb banana, pe care, în general medicii, o recomandau.

În doar 2 săptămâni de tratament, arsurile mele s-au estompat, din prima zi nu am mai avut nevoie de antiacide, alergiile au dispărut după câteva luni, iar intestinul s-a dezinflamat cu timpul. Au trecut de atunci 5 ani și viața mea are un sens: să fiu sănătos și să pot transmite cunoștințele obținute și altora.

Am hotărât, să fac ceva pentru oameni și, timid, la început, am realizat singur o pagină web unde expuneam experiența mea cu Reforma Sănătații, dar, cu dezamăgire, observam cum oamenii nu puneau în practică ceea ce spuneam.

Pe punctul de a renunța, dezamăgit, la scurt timp, brusc au început mesajele să curgă, unde oamenii îmi cereau ajutorul și păreau foarte interesați de serviciile mele. Un domn, care crezuse în mine, facuse programul corect, cu rezultate exceptionale și… ¨trâmbița¨ tuturor experiența sa cu Reforma Sănătății pe propriul său grup de Facebook.

Am prins curaj și după mult efort susținut pe rețelele sociale și multă rugăciune, în câteva luni, aveam primele testimoniale ale oamenilor încântați de rezultate.

Acum am un grup pe Facebook, numit ‘’Reforma Pro Sănătate și tratamente naturiste’’, unde ofer posibilitatea oamenilor de a interacționa și expune experiențele lor.

In acești aproape 5 ani de când ofer oamenilor speranța cu ajutorul indicațiilor Reformei Sănătătii, pot spune că am reușit să ajung la peste 4000 de persoane și peste 99% din ele, au fost extrem de mulțumite.

Deși in multe boli incurabile se cheltuiesc mii și zeci de mii de euro cum se obișnuiește în sistemul medical tradițional actual, cu acest sistem natural costurile se reduc enorm, însă chiar și așa, se cere totuși un efort financiar redus, pentru cumpărarea alimentelor necesare, a realizării pâinii dextrinate în casă și la obținerea argilei roșii medicinale, atât de necesare în cazul a peste 90% din afecțiuni. Iar mulți români, sunt foarte bolnavi și trăiesc la limita sărăciei, de aceea m-am gândit la o formă de a ajunge și la ei, însă, am nevoie de susținerea și de…ajutorul tău.