DESPRE NOI

Emanoil Cosma

Naturista, Enfermero, Estudios de Biología, Postgrado en Nutrición, Máster Universidad de León, Actualmente Doctorando en Nutrición.

Locul în care veți învăța cum să vă îmbunătățiți sănătatea până la limite de neimaginat, respectând legile sănătății, care guvernează corpul nostru. Vă vom învăța cum să utilizați remedii naturale, simple și ieftine, oferite din abundență de către Natură, pentru a vă trata și îmbunătăți boala, obținând rezultate spectaculoase. Acest site este destinat celor care încă mai au credință, că naturalul este cel mai bun în tratarea diferitelor afecțiuni netransmisibile, cum ar fi: diabet, psoriazis, colesterol, hipertensiune, hipotiroidism, hipertiroidism, astm, gastrită, intestin iritabil, alergii, dermatită, chisturi și tumori de sân și uter (ovarian și uterin), depresie, anxietate, atacuri de panică, anemie, oboseală generală, slăbiciune, fibromialgie, afecțiuni ale rinichilor, afecțiuni autoimune, vene varicoase, hemoroizi, osteoartrită, artrită reumatoidă, lupus eritematos etc. nu știu dacă este bine să enumerăm bolile pe care le putem trata, ținând cont că în cadrul blogului vom vorbi din nou, încetul cu încetul, despre aceste boli). Specialiștii în naturist și profesioniștii din domeniul sănătății vă vor fi alături în orice moment, pe tot parcursul perioadei de tratament și, de asemenea, după îmbunătățirea dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit, vom rambursa banii.

Tot ceea ce vom explica nu înlocuiește sfatul medicului și, pentru orice afecțiune, ar trebui să vă adresați medicului de familie sau specialistului.

    Cart