Trăiește sănătos pozitiv. Cu Emanoil Cosma

Trăiește sănătos pozitiv. Cu Emanoil Cosma

Cunoașteți beneficiile vieții sănătoase prin mâncarea, băutul, vorbirea și acționarea într-un mod natural și pozitiv? Da, se poate realiza pentru a avea o viață mult mai fericită, mai lungă, cu o calitate mai bună a vieții și economisind multă suferință și bani.

Potrivit lui Hipocrate, părintele medicinei, „natura este cea care vindecă”. Acest personaj din Grecia antică ne invită să studiem și să învățăm cum să folosim resursele pe care natura le pune la îndemâna noastră pentru a trăi sănătos. Ne spune care este cel mai bun exercițiu de practicat, cum să respirăm mai bine, cum să facem plajă corect, precum și să sugerăm terapii precum hidroterapia, terapia cu nămol și postul.

Trăiți sănătos prin ceea ce mâncați

Hipocrate a mai învățat că mâncarea trebuie să fie medicament și medicamentul trebuie să fie mâncare. Este posibil să consumăm alimente care, pe lângă faptul că ne hrănesc, vindecă boli, așa cum este cazul invers: consumând alimente care provoacă boli precum cancerul, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, printre altele.

Dumnezeu iartă întotdeauna dacă regreti greșelile tale, dar natura nu iartă niciodată, chiar dacă regreti, aceasta este Legea Cauzei Efectului. „Tot ce seamănă omul, acesta va secera” Galateni, 6:7-10.

Acest curs nu este despre remedii, ci despre principii de sănătate și de viață sănătoasă care încorporează cunoștințele în cultură: să înveți să mănânci, să respiri, să faci mișcare, să gândești pozitiv, să vezi partea bună a vieții și a oamenilor și multe altele.

Obiectivul acestui curs pe care îl începem astăzi este să cunoști posibilitățile imense pe care le ai de a trăi sănătos și de a fi fericit cunoscând principiile sănătății care sunt la îndemâna ta. Aceasta, împreună cu partea practică pe care o veți găsi în ceea ce vă prezint pe Facebook, vă va rezolva majoritatea problemelor de sănătate, relația voastră, educația copiilor și, de asemenea, finanțele voastre.

ro_RORomână