Cum să bei apă corect și cum să nu

Cum să bei apă corect și cum să nu

Astăzi vom învăța cum să bem apă corect, urmând al treilea Principiu al Legii Naturale care guvernează organismul nostru fizic. Punand in practica in fiecare saptamana principiul pe care ti-l prezint iti vei schimba cu usurinta stilul de viata. Practicând, de asemenea, Principiile Legii Morale, sănătatea ta fizică și psihică se va îmbunătăți considerabil. Ei bine, mai mult decât medicamente și vaccinuri, vei avea sănătatea să cunoști Principiile care ne guvernează corpul și mintea.

Al treilea principiu al dreptului natural: „apa”

A treia parte atât a planetei pământ, cât și a ființei umane sunt compuse din apă. Nu este greu de înțeles de ce apa este esențială pentru sănătate. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor din ziua de azi beau orice, în afară de apă pură și naturală. Și chiar și oamenii care nu știu să bea apă în mod corespunzător. Știi cum să o faci? Apa este solventul universal. Apa este singura băutură pe care Creatorul a dat-o ființelor umane și fiarelor pentru a le satisface nevoile. Mâncând hrana pe care Creatorul a dat-o ființei umane la început, vei observa că te vei simți mult mai bine.

S-ar putea să vă întrebați cum să beți apă corect?

Pentru început, ar trebui să bem aproximativ șase pahare de apă pe zi. Cei care mănâncă orice fel de mâncare există, poate opt. În acest fel îți vei curăța corpul de impurități, iar rinichii tăi vor fi curați și sănătoși.

Dar nu orice moment este bun pentru a bea apă. Pentru a bea apă corect, nu ar trebui să o faci niciodată în timp ce mănânci. Prin consumul la mese vom dilua sucurile gastrice, împiedicând astfel digestia. În plus, trebuie să evităm băuturile foarte reci, deoarece scade temperatura sistemului nostru digestiv. Din acest motiv, corpul nostru nu poate începe procesul digestiv pentru o perioadă până când corpul nostru își revine temperatura normală, aducând consecințe care împiedică digestia.

Pentru a te menține sănătos și a avea o digestie bună, nu trebuie doar să bei apă corect, ci și să mănânci corect. Ar trebui să mâncăm încet, mestecând încet și salivând mâncarea. Digestia începe în gură și nu uitați că stomacul nu are dinți.

Sunt multe persoane care au frecvent probleme digestive pentru a nu urma acesti pasi simpli. Îi fac rău propriului corp, în primul rând, pentru că mănâncă alimente care nu sunt sănătoase. În al doilea rând, pentru că nu mestecă bine alimentele. Și în al treilea rând, pentru că beau mult în timp ce mănâncă, împiedicând astfel procesul digestiv prin diluarea sucurilor gastrice. Dacă cunoașteți pe cineva care are probleme digestive pentru a face aceste greșeli, vă invit să îl ajutați să-și îmbunătățească sănătatea și să împărtășiți acest articol care îi va face foarte bine.

Când este cel mai bun moment să bei apă?

Ai putea bea apă corect luând cele șase pahare recomandate pe zi, distribuindu-le astfel:

  1. Luați un pahar sau două când vă treziți.
  2. Luați două pahare în timpul dimineții.
  3. Două pahare în timpul după-amiezii.
  4. Și în sfârșit, un pahar înainte de a merge la culcare.

În acest fel, corpul tău a primit apa de care are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie și nu ai împiedicat digestiile. Deci, când te așezi să mănânci la prânz, ai băut deja un litru de apă. Corpul tău va fi primit apa de care are nevoie și nu va trebui să bei în timp ce mănânci. Când te vei obișnui, vei vedea că te vei simți mult mai bine. Îți va face bine să mănânci hrana dată de Creator. Adică să trăiești în pozitiv atunci când respecti și respecti normele de viață sănătoasă și naturală.

Decalogul legii mentale și spirituale: al treilea principiu

A treia poruncă a Legii lui Dumnezeu care i-a fost dată lui Moise pe muntele Sinai, scrisă de degetul lui Iehova pe table de piatră, spune: „Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în zadar, căci Iehova nu va ține. cel nevinovat care își ia numele în zadar „Biblia, Vechiul Testament, Exodul, capitolul, 20 versetul, 7 (În versiunea catolică a lui Torres Amat, se spune: „Nu vor lua în zadar numele Domnului Dumnezeului tău, pentru că Domnul nu va lăsa fără pedeapsă pe cel ce va lua în zadar numele Domnului Dumnezeului tău”).

Cum ar fi pentru tine să „iei numele Domnului, Dumnezeului tău, în zadar”? Nu ar putea să mărturisești religia creștină, să fii catolic sau evanghelic protestant și să nu urmezi învățătura și exemplul lui Isus Hristos? Cred că aceasta este vina majorității celor care se numesc creștini. Hristos, Mesia așteptat de poporul evreu, a fost respins, maltratat și răstignit de poporul său, de cei care pretindeau că sunt poporul lui Dumnezeu, urmașii lui Avraam, Moise și toți profeții Vechiului Testament. Crezi că dacă Isus Hristos ar veni în persoană, ar fi mai bine tratat de cei care se numesc creștini, fie că sunt catolici sau protestanți, decât l-au tratat evreii? Să fim sinceri, să citim învățăturile Marelui Maestru, care a trăit ceea ce a propovăduit.

„Ați auzit că s-a spus: Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Dar eu vă spun: Nu vă împotrivi celui ce este rău; înainte, oricui te rănește pe obrazul drept, întoarce-l pe celălalt. și cine vrea să te dea în judecată și să-ți scoată tunica, să-i lase și mantia; și celui care te silește să duci o încărcătură pe o milă, du-te cu el două. Cel ce îți cere, dă-i; și oricine vrea să împrumute de la voi, să nu-l refuzați.Ați auzit că s-a spus: Iubește-ți aproapele și urăște-ți vrăjmașul.Dar Eu vă spun: Iubiți-vă pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă blestemă. să vă urăsc și rugați-vă pentru cei care vă folosesc cu răutate și vă persecută, ca să fiți fii ai Tatălui vostru care este în ceruri, care își face să răsară soarele peste cei răi și pe cei buni și care plouă peste cei drepți și pe cei nedrepți. Pentru că dacă îi iubești pe cei ce te iubesc, ce răsplată vei avea? Nu fac oare vameșii la fel? Și dacă îi saluti numai pe frații tăi, ce faci mai mult? Nu neamurile al deci sa faci asa? Fiți deci desăvârșiți, precum Tatăl vostru, care este în ceruri, este desăvârșit „Evanghelia Sfântului Matei, 5, 38-48. Trebuie să fim desăvârșiți în sfera noastră, precum Dumnezeu este desăvârșit în sfera Sa”.

A implementa

Dacă nu iubești, nu ești creștin și vei lua Numele Lui în zadar, chiar dacă mergi la biserică și te rogi mult. A iubi înseamnă a ierta și a uita ofensa, returnând binele pentru rău. Maica Tereza de Calcutta a spus: „Păcatul acestei societăți este lipsa iubirii” iar Sfântul Augustin a spus: „Măsura iubirii este să iubești fără măsură”. Hindusul Mahatma Gandhi a reușit să elibereze India cu pacifism, practicând doctrina lui Isus Hristos. Nu a devenit creștin pentru că creștinii englezi l-au făcut cât au putut.

Sfântul Apostol Ioan scria: „Iubiților, să ne iubim unii pe alții, pentru că dragostea este de la Dumnezeu. Oricine iubește este născut din Dumnezeu și Îl cunoaște pe Dumnezeu. Cel ce nu iubește, nu L-a cunoscut pe Dumnezeu pentru că Dumnezeu este dragoste. Dacă cineva zice: Eu iubesc pe Dumnezeu, iar el urăște pe fratele său, este un mincinos. Căci cine nu-și iubește pe fratele pe care l-a văzut, cum poate să iubească pe Dumnezeu, care nu L-a văzut? Și avem această poruncă de la El: El care îl iubește pe Dumnezeu, să iubească și pe fratele său „Epistola întâi a lui Ioan, 4: 7 la 21”.

„Obligația pe care o avem față de Dumnezeu de a-i prezenta trupuri curate, curate și sănătoase nu este înțeleasă. A nu mai avea grijă de mașina vie este o insultă adusă Creatorului. Există reguli stabilite de Dumnezeu care, dacă sunt respectate, vor păstra ființele umane. de boală și moarte prematură.Un motiv pentru care nu ne bucurăm de mai multe binecuvântări de la Domnul este că nu acordăm atenție luminii pe care El a fost încântat să ne-o dea cu privire la Legile vieții și sănătății.

ro_RORomână