Cum să faci plajă corect

Cum să faci plajă corect

În această secțiune a cursului vom învăța Al Doilea Principiu al Legii Naturale a Sănătății Fizice: vom ști să facem plajă corect. Vom studia, de asemenea, al Doilea Principiu al Legii Mentale și Spirituale pentru a gândi și a trăi pozitiv. Faceți reformele adecvate și începeți drumul către viața pe care o doriți.

Am invatat deja in articolul precedent cum sa ai o viata sanatoasa prin respiratie, invatand sa respiram: Primul Principiu al Legii Naturale a Sanatatii Fizice. Fă-ți timp în fiecare zi pentru a studia Principiile sănătății și Legea naturală. Urmați aceste principii și legi astfel încât să fiți mai fericiți, economisindu-vă suferință și bani și să trăiți întotdeauna pozitiv.

Găsiți pe Facebook-ul meu, „Juan Amigó Barba”, partea practică a unei vieți sănătoase și naturale. Veți găsi în ea ceea ce trebuie să știți despre gătitul sănătos și remediile naturale. Misiunea mea este să vă informez despre o viață sănătoasă și naturală, și despre sănătatea mintală și spirituală, deoarece face parte din fiecare zi și Mântuirea Eternă. Acesta este motivul pentru care în Ziua Judecății vei beneficia de respectarea acestor legi și principii, ducând o viață pozitivă. Odată ce te-am informat, vei decide ce cale să urmezi. Încerc să fiu cât mai neutră, nimeni nu se simte obligat să facă nimic. Dumnezeu nu obligă pe nimeni, dar să știți că fiecare va culege ceea ce a semănat. Amintiți-vă: „fiecare poate și trebuie să fie constructorul propriului destin”.

Al doilea principiu al dreptului natural: „Soarele”. Faceți plajă în mod corespunzător.

Fără soare, nici plantele, nici oamenii nu ar putea trăi sănătoși. Soarele dă sănătate și bucurie vieții. Dar dacă nu știi să faci plajă corect și să-l iei prost, îți va face rău. Pe lângă faptul că provoacă insolație, poate provoca cancer de piele, așa cum se întâmplă multor oameni.

Majoritatea oamenilor sunt ghidați de modă în loc să studieze ce este mai bine pentru sănătatea lor fizică și mentală. O vei observa cu ușurință când mergi la plajă între 12 și 16 ore. Nu veți găsi un loc lipsit de numărul de oameni care va fi și, totuși, este cel mai rău moment pentru a face plajă pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru a face plajă corect este recomandat să mergeți la plajă din mai până în septembrie, de la 7 la 9 dimineața. Nu numai că îți vei găsi un loc și vei economisi la creme pentru a te proteja de razele soarelui, dar va fi și bun pentru sănătatea ta! În acest moment razele soarelui sunt un balsam, acesta este cel mai bun moment pentru a face plajă corect.

Lucrul ideal pentru a avea rezultate și mai bune în sănătatea ta este să alergi sau să te plimbi pe plajă fără să te oprești prin nisipul umed din apa mării, în loc să stai întins pe pământ. Exercițiile fizice sunt bune pentru îmbunătățirea circulației sângelui, iar făcând-o în nisipul umed al apei de mare, vei face cea mai bună cură de hidroterapie. Această cură de hidroterapie aduce beneficii circulației sângelui, întărește sistemul nervos, activează apărarea și vă permite să obțineți vitamina D.

La 9 dimineața deja vei face un duș rece și te vei îmbrăca pentru a pleca acasă, după ce ai făcut una dintre cele mai bune cure care există. Toate acestea fără să cheltuiești nimic și fără să te deranjeze nimeni, pentru că în acel moment poți alege cel mai bun loc.

Decalogul legii mentale și spirituale: al doilea principiu.

Citim în Biblie, în Vechiul Testament, în Ieșire, capitolul 20 și versetele 4 până la 6: „Să nu-ți faci chip, nici asemănare cu ceea ce este sus în cer, sau pe pământ jos, sau pe apele de sub pământ. Nu te vei închina înaintea lor, nici nu-i vei cinsti; căci Eu sunt DOMNUL Dumnezeul tău, puternic, gelos, care cercetez nelegiuirea părinților asupra copiilor până la al treilea și al patrulea neam al celor ce Mă urăsc și mă îndurăsc miilor de oameni, celor care Mă iubesc și păzesc poruncile Mele.” (pentru a citi mai multe informații în: Ex.34:17+Lev.19:4;26:1 +Deut.4:15-18;27:15+Ex.34:6,7 +Num.14:18+Deut. .7:9,10).

Această poruncă, care este una dintre cele mai lungi, nu se găsește în Catehism. În general, Bisericile Evanghelice sunt cele care îl respectă. Toate Bisericile acceptă Biblia ca Cuvânt al lui Dumnezeu, fie că sunt catolice, ortodoxe, anglicane, evanghelice sau protestante, dar cu unele diferențe atunci când vine vorba de practicarea creștinismului: unele sunt credincioși la ceea ce spune Biblia, în timp ce altele urmează anumite lucruri. prin tradiție, de exemplu. Cred că am face bine să acceptăm ceea ce ne învață Biblia, deoarece este Cuvântul lui Dumnezeu, iar Creatorul nu schimbă și nu face greșeli. Pe de altă parte, bărbații, chiar și cei înțelepți, greșesc uneori, oricât de buni ar fi.

Ia măsuri

Am învățat al doilea principiu al legii naturale, care afectează sănătatea fizică, și al doilea principiu al legii morale, mentale și spirituale, care ne afectează comportamentul și relația cu Creatorul și semenii noștri.

Evită unele cancere de piele, îmbunătățește-ți sănătatea și chiar economisește la cremele de protecție solară -care nu sunt foarte bune pentru sănătatea ta- pur și simplu făcându-ți planuri de a face plajă corect în această vară, urmând instrucțiunile mele.

Vă recomand să citiți de multe ori Exodul, 20:1-6 și, de asemenea, Isaia, 44:6-25, pentru a digera ceea ce s-a spus despre a doua poruncă a Legii lui Dumnezeu, a Legii morale. Fiecare națiune și fiecare împărăție pământească are legea ei. Toți oamenii cinstiți încearcă să respecte legea țării lor, nu doar pentru a fi un bun cetățean, ci și pentru a evita problemele cu legea. Împărăția lui Dumnezeu are și legea ei, iar toți cei care vor să trăiască în armonie cu Regele regilor și Domnul domnilor sunt interesați să studieze Legea lui Dumnezeu. Acești oameni sunt interesați să trăiască urmând principiile ei pentru binele lor și al întregii societăți și, de asemenea, să se pregătească pentru eternitate conform promisiunii lui Isus. Ei bine, dacă ar exista numai această viață, Dumnezeu nu ar fi corect și Natura nu ar fi perfectă.

„Ni se acordă o singură viață; iar întrebarea pe care trebuie să-și pună fiecare este: Cum îmi pot investi facultățile în așa fel încât să aducă cel mai mare beneficiu? Cum pot face mai mult pentru a-L onora pe Dumnezeu și a-i ajuta pe semenii mei? Căci viața este valoroasă doar în măsura în care este folosită pentru realizarea acestor scopuri. Prima noastră datorie față de Dumnezeu și semenii noștri este dezvoltarea individuală. Nu ne permitem să slăbim nicio funcție a corpului sau a minții. Fiecare persoană are posibilitatea, într-un grad înalt, de a se face ceea ce alege să fie. Dumnezeu dorește ca noi să atingem idealul de perfecțiune făcut posibil pentru noi prin darul lui Hristos.

CRA.15,16 „Consilieri privind dieta” de E. G. White).

ro_RORomână