Faceți cunoștință cu regimul Eden, cea mai sănătoasă dietă

Faceți cunoștință cu regimul Eden, cea mai sănătoasă dietă

Astăzi vom vorbi despre un subiect foarte controversat și despre care v-ați gândit cu siguranță: care este cea mai sănătoasă dietă?

Există multe și foarte diferite opinii și toată lumea crede că are dreptate. Personal prefer să accept sfatul celui care a făcut lumea. Sfaturi care funcționează atunci când sunt puse în practică prin vindecarea după dieta pe care Creatorul a dat-o rasei umane de la început. În plus, am văzut eu însumi că este adevărat.

Al patrulea principiu al legi naturale: hrana naturală, cea mai sănătoasă alimentație

Dieta vegetariană este recomandată ca cel mai sănătos mod de a mânca. Acest lucru se datorează faptului că acesta este regimul original care este scris în Biblie în Geneza, 1: 26-31:

„Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră…
Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.Şi Dumnezeu a zis: „Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră.Iar tuturor fiarelor pământului, tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor care se mişcă pe pământ, care au în ele o suflare de viaţă, le-am dat ca hrană toată iarba verde. Şi aşa a fost.Dumnezeu S-a uitat la tot ce făcuse şi iată că erau foarte bune. Astfel, a fost o seară şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a şasea”.

De asemenea, se citim în Geneza, 3: 17-19 „Omului i-a zis: Fiindcă ai ascultat de glasul nevestei tale şi ai mâncat din pomul despre care îţi poruncisem: ‘Să nu mănânci deloc din el’, blestemat este acum pământul din pricina ta. Cu multă trudă să-ţi scoţi hrana din el în toate zilele vieţii tale; şi pălămidă să-ţi dea şi să mănânci iarba de pe câmp.În sudoarea feţei tale să-ţi mănânci pâinea până te vei întoarce în pământ, căci din el ai fost luat; căci ţărână eşti şi în† ţărână te vei întoarce.”

Observați că atât oamenilor, cât și animalelor li s-au dat legume să mănânce. Cum au devenit carnivore? Se datorează păcatului răzvrătirii și, astfel, răul a început să domnească în lume. Cain l-a ucis pe fratele său Abel. Ura și crima continuă să crească, chiar și printre creștini. Bolile, violența și viciile continuă, de asemenea să crească.

Regimul Eden ca soluție

Dar există o veste bună: În urma regimului Eden, vei fi mai sănătos și vei trăi mai mult doar urmând cel mai sănătos mod de a mânca. Și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, asta nu este tot! În plus, multe boli care sunt considerate incurabile pot fi vindecate. Și acest lucru este ușor de verificat, deoarece în câteva luni veți vedea rezultatele pozitive.

„Fructele, legumele, cerealele integrale, leguminoasele și semințele oleaginoase constituie hrana aleasă pentru noi de către Creator. Preparate în cel mai simplu și mai natural mod posibil, acestea sunt alimentele cele mai sănătoase și mai hrănitoare. Ele comunică o forță, rezistență și vigoare intelectuală care nu pot fi obținute dintr-o dietă mai complexă și stimulatoare ”CRA, 367-370. „Sfaturi privind dieta” de E.G. de White.

Trăind conform regimului Eden, cea mai sănătoasă formă de a mânca

Sfaturile pe care le dau, le dau pentru că sunt reale și rezultatele le-am trăit chiar eu însumi. Soția mea și cu un slujitor, am urmat acest regim de peste cincizeci de ani.

Cei opt copii ai noștri au fost crescuți la fel și au fost sănătoși. Astăzi avem șaisprezece nepoți. Chiar și cele opt nurori ale noastre au văzut rezultatele și trăiesc încă această viață sănătoasă, urmând Regimul Eden.

Urmând cea mai sănătoasă dietă și restul acestor principii de sănătate, este posibilă vindecarea bolilor care sunt considerate incurabile. De exemplu, diabet, astm, bronșită, artrită, psoriazis, tiroidă, gastrită, hemoroizi, alergii, printre multe altele.

Citiți povestea profetului Daniel, care, urmând meniul vegetarian, a devenit de zece ori mai înțelept decât toți slujitorii lui Nabucodonosor, regele Babilonului. Citiți această poveste în Biblie, în Daniel 1: 3-21.

Decalogul legii mentale și spirituale. Al patrulea principiu

În Exodul 20: 8-11, în Biblia catolică din Ierusalim scrie: „Amintiți-vă ziua Sabatului pentru a o sfinți. Șase zile vei lucra și vei face toate lucrările tale, dar ziua a șaptea este o zi de odihnă pentru Yahveh (Iehova), Dumnezeul tău. Să nu faci nicio lucrare, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vitele tale, nici străinul care locuiește în cetatea ta, căci în șase zile Domnul a făcut cerul și pământul, marea și tot ce conține, iar al șaptelea s-a odihnit; De aceea, Iehova a binecuvântat ziua Sabatului și a făcut-o sacră ”.

Este dictat în Catehism „Vei sfinți sărbătorile”. În aceeași Biblie catolică specifică faptul că ziua păstrării este sâmbătă. Ambii catolici, la fel cu majoritatea creștinilor evanghelici, țin duminica, iar unii nu păstrează nici o zi. Această poruncă este foarte importantă, deoarece clarifică faptul că odihna este pentru proprietar și, de asemenea, pentru angajat, indiferent dacă este bărbat sau femeie. În plus, ea specifică faptul că sâmbăta este ziua a șaptea, prin urmare, duminica este prima zi a săptămânii. De asemenea, specifică faptul că cel care a spus acest lucru este Creatorul care a făcut cerul și pământul.

Motivul este explicat și în această Poruncă: „Căci în șase zile a făcut cerul și pământul și a 7-a zi s-a odihnit, de aceea a binecuvântat-o ​​și a sfințit-o”. Toți credincioșii de la Creație au ținut Sabatul. Iisus, apostolii și Fecioara Maria au păstrat și ei Sabatul. Așa a fost păstrat până când împăratul Constantin cel Mare a schimbat-o în 312 în Edictul de la Milano.

Ei, romanii, au păstrat duminica pentru că în această zi s-au închinat Soarelui. Luni s-au închinat lunii și așa mai departe cu diferite zile și elemente de închinat. În engleză încă se spune Sunday duminici, care în engleză înseamnă „ziua soarelui”.

Scris cu degetul Creatorului

Acestă lege a fost scrisă cu degetul lui Dumnezeu pe tăblițe de piatră și le-a fost date lui Moise. Creatorul nu se schimbă și nu face greșeli.

Adam și Eva au păcătuit pentru că au mâncat rodul pe care Dumnezeu le-a spus să nu mănânce. Și, în ciuda faptului că noi cunoaștem consecințele pe care acest lucru le-a adus, majoritatea creștinilor nu vor să țină ziua pe care Dumnezeu a poruncit-o. Noi comitem același păcat de neascultare.

Isus Hristos a fost criticat de evrei pentru că el a vindecat în Sabat. Dar Isus nu a luat nici o taxă pentru consultare, vindecările sale erau un act de milă. Isus a petrecut mai mult timp vindecând decât predicând. Și în Noul Pământ Sabatul va fi păstrat, pentru că Dumnezeu nu se schimbă: „Căci după cum cerurile cele noi şi pământul cel nou pe care le voi face vor dăinui înaintea Mea”, zice Domnul, aşa vor dăinui şi sămânţa voastră şi numele vostru.
În fiecare lună nouă şi în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea”, zice Domnul. Isaia, 66:22,23.

Pentru a pune în aplicare


Eu, ca naturist creștin, am datoria și privilegiul de a explica Legea naturală, astfel încât să obțineți sănătate fizică. De asemenea, am datoria de a vă face cunoscută Legea spirituală, astfel încât să vă bucurați de sănătate mentală și spirituală și să vă bucurați de o viață lungă. Ca să fiți fericiți și pregătiți pentru veșnicie.

Datoria mea este să informez, dar voi trebuie să decideți, pentru că Dumnezeu nu forțează pe nimeni. Fiecare își decide propriul destin pentru bine sau pentru rău. Domnul te iubește și vrea să te vindece și să te salveze. Vei pleca sau vei rezista?

Încearcă și te vei convinge!

„Întrucât Legile Naturii sunt Legile lui Dumnezeu, este pur și simplu datoria noastră să oferim acestor Legi un studiu atent. Trebuie să le studiem cerințele cu privire la propriile noastre corpuri și să ne conformăm cu ele. Ignorarea în aceste lucruri este păcat ”CRA.18,19

ro_RORomână