Remedii simple pentru a trăi pozitiv

Remedii simple pentru a trăi pozitiv

Există remedii simple pe care le poți pregăti pentru a te ajuta pe drumul către o viață pozitivă, pe care o vei obține printr-o combinație de sănătate fizică, mentală și spirituală. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți și legile care vă guvernează organismul fizic și cele care controlează mintea, partea afectivă și spirituală a persoanei.

Începeți să vă purificați corpul folosind remedii simple ca acesta: bulion purificator. La un litru de apă trebuie să adăugați o ceapă tocată, două foi de varză (varză proaspătă sau urzici abia tăiate de pe câmp), o tulpină de țelină și puțină sare. Se lasa sa fiarba jumatate de ora si va fi gata.

Adăugați sucul de la o lămâie într-un pahar de bulion, chiar înainte de a o bea. Vă recomandăm să o faceți de trei ori pe zi, cu o oră înainte de fiecare masă timp de o lună. Mai târziu o poți face la fiecare trei luni pentru a-ți curăța corpul și a evita bolile.

Cum ajută remediile simple?

În cazul bulionului purificator poți elimina toxinele, poți controla colesterolul, acidul uric și zahărul dacă ești diabetic. Infecțiile urinare se vindecă rapid cu acest remediu simplu, precum și curățarea rinichilor.

Cu toate acestea, dacă vă dedicați doar curățării corpului, dar nu și minții, nu veți obține o sănătate deplină. Pentru aceasta trebuie să înveți să gândești pozitiv, deoarece suntem ceea ce gândim. Mintea este ca o grădină care produce mereu. „Dacă nu plantezi legume bune, vor crește buruienile”.

Dacă nu citești cărți bune în fiecare zi și nu îți propui să înveți să gândești și să trăiești pozitiv, vei fi manipulat de această societate controlată de la distanță, manipulată și manipulatoare de mari interese. „Nu vă lăsați înșelați: Dumnezeu nu poate fi batjocorit. Căci orice seamănă omul, acela va secera” Galateni 6:7-10 (aceasta este legea cauzei pentru efect).

Permítete pensar en positivo

El sabio Sócrates decía “solamente sé que no sé nada” y ¡esto es saber mucho! Porque la mayoría de las personas cree que lo sabe todo. Entonces, abre tu mente al aprendizaje de la vida y podrás comenzar a pensar más en positivo.

El apóstol Pablo nos aconseja “pensad y meditad en todo lo que es verdadero, todo lo honesto, todo lo justo, todo lo puro, todo lo amable, todo lo que es de buen nombre; si hay virtud alguna, si algo digno de alabanza, en esto pensad”, Filipenses,4:8. Esto es pensar en positivo. Platón dijo: “Buscando el bien de los demás, encontraremos el nuestro”. Esto es vivir en positivo. Esto es pensar y actuar en positivo. E.G. de White enseñaba: “Las buenas acciones son una doble bendición, pues aprovechan al que las hace, y al que recibe sus beneficios. La conciencia de haber hecho el bien es una de la mejores medicinas para las mentes y los cuerpos enfermos”. MC.199 (El ministerio de Curación).

El sabio dicho antiguo dice: “Cuerpo sano, mente sana”, por lo que si aprendes a vivir sano, tendrás una mente sana y lúcida. Pero también se dice “Mente sana, Cuerpo sano”, es decir, el que tiene la mente sana, piensa en positivo, y no vegeta, ni sigue la costumbre popular, ni se deja guiar por lo que hace la mayoría, sino que piensa en positivo y actúa también en positivo.

ro_RORomână