Supa Depurativă, cea mai bună metodă de curățare a sângelui și a intestinelor

Supa Depurativă, cea mai bună metodă de curățare a sângelui și a intestinelor

Ce este supa depurativă și ce acțiune are asupra corpului?

Rețeta de supa pentru detoxifiere este ușor de făcut și de aplicat. Înainte de a pierde în greutate sau de a încerca să ne vindecăm de orice boală, trebuie făcută o curățare profundă a corpului nostru, iar după aceea putem începe tratamentul în cauză, fie pentru a atenua sau vindeca orice boală, fie pentru a slăbi.
Supa depurativă este cea mai bună metodă pentru curățarea sistemul nostru digestiv de toxine și deșeuri care se acumulează în mod inevitabil din consumul de prea multa cantitate de alimente și mai ales nesănătoase (care lasă foarte multe reziduuri în corpul nostru).
Intestinele noastre, ca și țevile din bucătăria noastră, acumulează deșeuri (până la 8-9 kilograme) și, din când în când, este necesară o purificare profundă.
Acțiunea supei este foarte asemănătoare cu cea a unei perii, datorită fibrelor insolubile și parțial solubile, care stimulează tranzitul intestinal și facilitează eliminarea toxinelor, măturând tractul nostru digestiv.

Mod de preparare a supei depurative

O ceapă medie, o ramură de țelină și două frunze de varză spălate bine, ceapa se curată și se taie în bucăți. Punem toate ingredientele într-un litru de apă. Le fierbem aproximativ 30 de minute la foc mic, adăugând un vârf de sare (nu prea mult) și se lasă să stea câteva minute. Apoi le filtrăm. Varza poate fi înlocuită și cu salată proaspătă sau urzici fragede, dar efectul purificator va fi mai mic.
Notă: Puteți prepara o dublă cantitate de supă, dublând cantitățile de ingrediente, dar nu este recomandabil să preparați mai multa cantitate.

Când și cum să mâncați supa pentru a obține efectul purificator

Trebuie să mâncați supa depurativă cu 45 de minute înainte de mesele principale (mic dejun, prânz și cină), aproximativ o ceașcă de supă.
În următoarele 30 de zile , adăugăm sucul unei lămâi proaspăt stoarse in fiecare ceașcă, adică 3 lămâi pe zi.

Cât timp ar trebui să mâncăm supa purificatoare pentru ca organismul să se curețe de deșeuri?

Același aport menționat mai sus se va repeta după a patra săptămână de pauză, cu o durată variabilă, în funcție de fiecare situație. Tratamentul cu supă și lămâie, poate avea o durată minimă de două luni și poate ajunge până la 6 luni, în funcție de fiecare afecțiune, însă doar sub observația directă a unui cadru medical naturopat, un consultant de sănătate specialist in nutriție sau medic specialist. Nu se recomandă consumul supei Depurative femeilor care alăptează, sau persoanelor care suferă de boli renale cronice avansate, nici persoanelor cu probleme cardiace severe, fără a fi supravegheate de către un specialist.

Rezultatul final în corpul nostru.

Acțiunea sa de stimulare și purificare face din supa depurativă un aliat perfect în lupta împotriva supraponderabilității și a celulitei, favorizând eliminarea deșeurilor, stimularea circulației locale și a activității metabolice în general, cu efect de reglare.

Deci, în cure de slăbire, este cel mai bun început de tratament, alături de o dietă sănătoasă, bazată pe toți nutrienții. Dar nu numai pentru a slăbi, se recomandă supa purificatoare, ci și pentru tratarea diferitelor boli, cum ar fi gastrita acută și cronică, intestinul iritabil, refluxul gastric, ficatul gras, diabetul, constipația, hemoroizii, varicele etc. Toate acestea datorită efectului său de reglare a nivelului zahărului din sânge și, de asemenea, efectul vindecător și imunostimulator al lămâii, având în vedere capacitatea sa de a deveni mult mai alcalină în corpul uman și de a regla aciditatea.

Dacă doriți un tratament personalizat, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de consultare, puteți să ne scrieți la info@reformaprovita.com, emycos2011@gmail.com sau să sunați la 0034/671688019.(WhatsApp)

Vei fi încântat@, fără îndoială!

ro_RORomână