Oferă speranță celor bolnavi și fără resurse materiale!

Sunt Emanoil Cosma, asistent medical licențiat, specializat în urgențe medicale și medicina de familie, cu formare în nutriție și metabolism.

Însă acum, vă voi vorbi în calitate de Naturist. Ce rol are un Naturist? Educă bolnavul (și a lui familie), despre cum și ce să mănânce, să bea și cum să trăiască, respectând principiile de sănătate care guvernează corpul omenesc.

Nu se folosesc pastile, suplimente vitaminice sau alte produse create de om, ci doar remediile naturale de la Mama Natură, remedii care nu debilitează și mai mult organismul deja bolnav.

Să vă spun povestea mea și cum a început totul.

 

 

Îmi doresc  să dezvolt un plan de acțiune pentru români, care să permită oamenilor fără resurse materiale, să beneficieze de asemenea, de un program de recuperare a sănătății , bazat pe o alimentație sănătoasă, care să îi hrănească și să-i vindece în același timp, de asemenea să poată obține tratamentele complementare care trebuiesc aplicate într-un mod personalizat pentru fiecare afecțiune în parte.

Pentru asta am creat aceasta pagină de donații, unde cei dornici să ajute cazurile sociale disperate, o pot face, donând cu încredere și convinși fiind că totul este corect folosit, pentru binele celorlalți.

Activitatea mea se poate vedea atât pe Facebook, www.facebook.com/reformaprovita, pe grupul de Facebook, ¨Reforma Pro Sănătate și tratamente naturiste¨, de asemenea pe Youtube, canalul Reformaprovita și Twitter:  @emanuel_cosma.

Am încercat singur să ajung până aici, însă numărul nevoiașilor a devenit prea mare, iar…mai departe am nevoie de ajutorul tău.  Îmi doresc foarte mult pe viitor să creez un plan de îngrijire și aplicare a tratamentelor naturale la domiciliul bolnavului, iar ulterior, să construiesc un sanatoriu de remedii naturale bazat exclusiv pe cele 10 legi ale sănătății (specificate în cărțile Dietă și Hrană și Divina Vindecare de E.G White), de asemenea unde se vor aplica doar tratamentele complementare de la Mama Natură (fangoterapia, citroterapia, hidroterapia, postul sistematic etc). Va fi un sanatoriu simplu, înconjurat de Natură, cu propriile grădini unde se vor cultiva pomi fructiferi, cereale, tuberculi și legume ecologice, curat și simplu în forme, însă bogat în învățături  minunate,  fără aparatură complicată și, care să folosească exclusiv sfaturile EG White si a Reformei Sănătății, iar sănătatea obținută să aibă cele 3 caracteristici pentru a fi deplină: sănătate fizică, mintală și spirituală.

Dacă vei dona, poți fi sigur că cel puțin o persoană va fi fericită datorită contribuției tale. Când ajutăm pe alții, în realitate umplem un gol pe care nu îl poate umple nimeni, decât Dumnezeu. Beneficiul sufletesc este enorm și vă spun asta din proprie experiență, când primesc, aproape zilnic tot felul de experiențe minunate. Dumnezeu este la lucru mai mult ca oricând, asta-i clar, iar noi doar trebuie să dorim să lucrăm pentru El, ca unelte în mâinile Sale.

Am ales să expun unele experiențe de pe grupul de Facebook, chiar aici! Fără prea multe comentarii, las câteva capturi ale unor testimoniale ale oamenilor care îmi scriu aproape în fiecare zi, bucuroși de schimbările pozitive din viața lor.

 

Dacă dorești să donezi, îți multumesc anticipat și te încurajez să ne explici motivul pentru care ai ales să susții această cauză, lăsând un mesaj fie pe grupul de Facebook, fie un comentariu aici.

Îți mulțumesc  pentru susținere. Dumnezeu să te binecuvînteze cu sănătate și credință!

Cu stimă,

Emanoil Cosma- Naturist.

ro_RORomână