DONEAZĂ

Oferă speranță celor bolnavi și fără resurse materiale!

Sunt Emanoil Cosma, asistent medical licențiat, specializat în urgențe medicale și medicina de familie, cu formare în nutriție și metabolism.

Însă acum, vă voi vorbi în calitate de Naturist. Ce rol are un Naturist? Educă bolnavul (și a lui familie), despre cum și ce să mănânce, să bea și cum să trăiască, respectând principiile de sănătate care guvernează corpul omenesc.

Nu se folosesc pastile, suplimente vitaminice sau alte produse create de om, ci doar remediile naturale de la Mama Natură, remedii care nu debilitează și mai mult organismul deja bolnav.

Să vă spun povestea mea și cum a început totul.

Acum aproximativ 5 ani si jumătate, eram extrem de bolnav și nimeni nu îmi oferea nici o soluție. Gastrita îmi iritase sfincterul de deasupra stomacului, iar mâncarea îmi inunda gura, la cel mai mic efort, când eram culcat sau mă aplecam, când râdeam sau când înnotam. Arsurile restrosternale erau cumplite și depindeam de un antiacid pentru ca viața mea să fie cât de cât normală.

Încercam să mănânc ceea ce medicii îmi indicaseră, însă, degeaba. Cu timpul, intestinele mele de asemenea s-au iritat de la sucul acid din stomac, iar absorbția și digestia s-au dat peste cap. Cum la nivel intestinal am aflat mai târziu că exista un plex nervos extrem de bogat în neuroni (numit de oamenii de știintă un al ¨doilea creier¨), care influențează drastic creierul principal, am înțeles de ce începusem să fiu irascibil, anxios și depresiv. Apoi am aflat că, tot la nivel intestinal se regăsește aproximativ 80% din imunitatea generală și am înțeles de ce sufeream de multe alergii, mai ales cele de primavară.

M-am rugat lui Dumnezeu să mă ajute, căci, deși mă consideram un specialist în nutriție, sufeream îngrozitor și nu știam ce să mănânc, să beau și cum să trăiesc, astfel încât sănătatea mea să sporească.

Susțineți cauza noastră

Ajutați-ne organizația făcând o donație astăzi! Toate donațiile merg pentru a face o diferența a cauzei noastre.

Mi-a ascultat Domnul rugăciunile , oferindu-mi posibilitatea să cunosc un mare naturist spaniol, Juan Amigo Barba, care, nu doar m-a vindecat de necazurile mele, dar mi-a oferit și sfaturile necesare pentru a putea ajuta și alți oameni în suferință. Ceea ce m-a uimit, a fost că, nu folosea pastile din plante, suplimente sau alte produse cu care suntem obișnuiți, ci m-a educat astfel încât să mănânc, să beau și să trăiesc respectând legile sănătății care guvernează organismul uman.

Părea contra medicinei tradiționale tot ce îmi recomanda, dându-mi să mănânc fructe proaspete, citrice și mai ales să beau sucul de lamâie împreună cu o supă depurativă specială. Mi-a interzis în schimb banana, pe care, în general medicii, o recomandau.

În doar 2 săptămâni de tratament, arsurile mele s-au estompat, din prima zi nu am mai avut nevoie de antiacide, alergiile au dispărut după câteva luni, iar intestinul s-a dezinflamat cu timpul. Au trecut de atunci 5 ani și viața mea are un sens: să fiu sănătos și să pot transmite cunoștințele obținute și altora.

Am hotărât, să fac ceva pentru oameni și, timid, la început, am realizat singur o pagină web unde expuneam experiența mea cu Reforma Sănătații, dar, cu dezamăgire, observam cum oamenii nu puneau în practică ceea ce spuneam.

Pe punctul de a renunța, dezamăgit, la scurt timp, brusc au început mesajele să curgă, unde oamenii îmi cereau ajutorul și păreau foarte interesați de serviciile mele. Un domn, care crezuse în mine, facuse programul corect, cu rezultate exceptionale și… ¨trâmbița¨ tuturor experiența sa cu Reforma Sănătății pe propriul său grup de Facebook.

 Am prins curaj și după mult efort susținut pe rețelele sociale și multă rugăciune, în câteva luni, aveam primele testimoniale ale oamenilor încântați de rezultate.

 Acum am un grup pe Facebook, numit ‘’Reforma Pro Sănătate și tratamente naturiste’’, unde ofer posibilitatea oamenilor de a interacționa și expune experiențele lor.

In acești aproape 5 ani de când ofer oamenilor speranța cu ajutorul indicațiilor Reformei Sănătătii, pot spune că am reușit să ajung la peste 4000 de persoane și peste 99% din ele, au fost extrem de mulțumite.

Deși in multe boli incurabile se cheltuiesc mii și zeci de mii de euro cum se obișnuiește în sistemul medical tradițional actual, cu acest sistem natural costurile se reduc enorm, însă chiar și așa, se cere totuși un efort financiar redus, pentru cumpărarea alimentelor necesare, a realizării pâinii dextrinate în casă și la obținerea argilei roșii medicinale, atât de necesare în cazul a peste 90% din afecțiuni. Iar mulți români, sunt foarte bolnavi și trăiesc la limita sărăciei, de aceea m-am gândit la o formă de a ajunge și la ei, însă, am nevoie de susținerea și de…ajutorul tău.

Susțineți cauza noastră

Ajutați-ne organizația făcând o donație astăzi! Toate donațiile merg pentru a face o diferența a cauzei noastre.

De ce să donezi?

Îmi doresc  să dezvolt un plan de acțiune pentru români, care să permită oamenilor fără resurse materiale, să beneficieze de asemenea, de un program de recuperare a sănătății , bazat pe o alimentație sănătoasă, care să îi hrănească și să-i vindece în același timp, de asemenea să poată obține tratamentele complementare care trebuiesc aplicate într-un mod personalizat pentru fiecare afecțiune în parte.

Pentru asta am creat aceasta pagină de donații, unde cei dornici să ajute cazurile sociale disperate, o pot face, donând cu încredere și convinși fiind că totul este corect folosit, pentru binele celorlalți.

Activitatea mea se poate vedea atât pe Facebook, www.facebook.com/reformaprovita, pe grupul de Facebook, ¨Reforma Pro Sănătate și tratamente naturiste¨, de asemenea pe Youtube, canalul Reformaprovita și Twitter:  @emanuel_cosma.

Am încercat singur să ajung până aici, însă numărul nevoiașilor a devenit prea mare, iar…mai departe am nevoie de ajutorul tău.  Îmi doresc foarte mult pe viitor să creez un plan de îngrijire și aplicare a tratamentelor naturale la domiciliul bolnavului, iar ulterior, să construiesc un sanatoriu de remedii naturale bazat exclusiv pe cele 10 legi ale sănătății (specificate în cărțile Dietă și Hrană și Divina Vindecare de E.G White), de asemenea unde se vor aplica doar tratamentele complementare de la Mama Natură (fangoterapia, citroterapia, hidroterapia, postul sistematic etc). Va fi un sanatoriu simplu, înconjurat de Natură, cu propriile grădini unde se vor cultiva pomi fructiferi, cereale, tuberculi și legume ecologice, curat și simplu în forme, însă bogat în învățături  minunate,  fără aparatură complicată și, care să folosească exclusiv sfaturile EG White si a Reformei Sănătății, iar sănătatea obținută să aibă cele 3 caracteristici pentru a fi deplină: sănătate fizică, mintală și spirituală.

Dacă vei dona, poți fi sigur că cel puțin o persoană va fi fericită datorită contribuției tale. Când ajutăm pe alții, în realitate umplem un gol pe care nu îl poate umple nimeni, decât Dumnezeu. Beneficiul sufletesc este enorm și vă spun asta din proprie experiență, când primesc, aproape zilnic tot felul de experiențe minunate. Dumnezeu este la lucru mai mult ca oricând, asta-i clar, iar noi doar trebuie să dorim să lucrăm pentru El, ca unelte în mâinile Sale.

Am ales să expun unele experiențe de pe grupul de Facebook, chiar aici! Fără prea multe comentarii, las câteva capturi ale unor testimoniale ale oamenilor care îmi scriu aproape în fiecare zi, bucuroși de schimbările pozitive din viața lor.

Susțineți cauza noastră

Ajutați-ne organizația făcând o donație astăzi! Toate donațiile merg pentru a face o diferența a cauzei noastre.

Susțineți cauza noastră

Ajutați-ne organizația făcând o donație astăzi! Toate donațiile merg pentru a face o diferența a cauzei noastre.

Dacă dorești să donezi, îți multumesc anticipat și te încurajez să ne explici motivul pentru care ai ales să susții această cauză, lăsând un mesaj fie pe grupul de Facebook, fie un comentariu aici.

Îți mulțumesc  pentru susținere. Dumnezeu să te binecuvînteze cu sănătate și credință!

Cu stimă,

Emanoil Cosma- Naturist.
Consultant de sănătate. Asistent medical licențiat.
Expert in Urgențe Medicale și Catastrofe Naturale (Master).
Postgrad în nutriție si metabolism.

Tel 0034/671688019.

Susțineți cauza noastră

Ajutați-ne organizația făcând o donație astăzi! Toate donațiile merg pentru a face o diferența a cauzei noastre.

    Cart