Cunoașteți avantajele și beneficiile exercițiilor fizice

Cunoașteți avantajele și beneficiile exercițiilor fizice

Săptămâna aceasta vom continua să studiem Principiile Sănătății Fizice, Mintale și Spirituale. Astăzi vom afla care sunt beneficiile exercițiului fizic pentru bunăstarea și sănătatea ta.

Dacă puneți în practică aceste cunoștințe cu fidelitate și entuziasm, veți simți o schimbare radicală în sănătatea dumneavoastră generală. Sper că apreciezi importanța pe care o au aceste principii pentru tine, pentru sănătatea ta și pentru cei din jur. Nu ezitați să împărtășiți aceste cunoștințe odată ce începeți să simțiți îmbunătățirile care vă vor aduce. Împărtășind aceste principii valoroase altora, astfel încât și ei să beneficieze, le veți face o favoare. În acest fel vom face această lume mai bună și ne vom oferi contribuția pentru a face din ea un loc mai uman. Viața noastră este importantă în măsura în care îi ajutăm pe alții să-și îmbunătățească sănătatea și fericirea.

Al șaselea principiu al dreptului natural: exercițiul fizic. Cunoașteți beneficiile exercițiilor fizice.

Chiar dacă mănânci sănătos și natural, nu poți trăi sănătos fără exerciții fizice. Cea mai bună modalitate de a simți beneficiile exercițiilor fizice este cu siguranță mai simplă și mai ieftină decât credeai: mergi vioi. Este recomandat să o faceți cel puțin o oră pe zi. Puteți face o jumătate de oră dimineața și o jumătate de oră după-amiaza. Ideal este să o faci pe câmp, munte sau plajă, ori de câte ori este posibil. Dacă nu aveți ocazia să o faceți în aceste locuri, nu vă faceți griji. Căutați străzi unde nu este prea mult trafic, unde bate soarele și nu este mult zgomot.

Pentru a experimenta beneficiile exercițiului fizic nu aveți nevoie de aparate sau greutăți. Nu trebuie să cheltuiești bani, pentru că mersul pe jos este cel mai sănătos și natural și este și cel mai ieftin. Deși înotul este și sănătos, omul este făcut să meargă. Cel mai bun mod de a merge? Mergeți drept, într-un ritm bun. Respirând mereu profund și ritmic, fără a te depăși.

Ca toate principiile, le împărtășesc pentru că le-am experimentat personal beneficiile. Pe lângă faptul că fac exerciții sănătoase și fac plajă, am propria mea grădină pentru a avea legume organice, ceea ce vă recomand și vouă.

Și mai bine: adăugați gândirea pozitivă la beneficiile exercițiilor fizice

Gandeste pozitiv. Meditează asupra beneficiilor unei vieți sănătoase și asupra privilegiului de a cunoaște aceste principii de sănătate. Datorită lor ai învățat să mănânci mai natural și mai sănătos. Ați cunoscut riscul pentru sănătatea dumneavoastră de a consuma anumite alimente.

Așa că nu te simți nefericit pentru că ai încetat să mai consumi unele alimente, până la urmă nu ți-au adus niciun beneficiu sănătății și doar te-au îmbolnăvit. De asemenea, nu ai un complex și nu-ți fie rușine să spui că ai luat decizia de a nu fuma sau de a nu bea băuturi alcoolice sau răcoritoare. Da, evitați și băuturile răcoritoare. Nu vă vor face nimic bine cu cantitatea lor mare de zahăr, substanțe chimice, coloranți și conservanți care produc, de asemenea, dependență.

Fii prudent și politicos. Nu criticați pe nimeni care nu urmează sau nu înțelege viața sănătoasă, ci fiți ferm și credincios în respectarea Principiilor Sănătății. Viața este prea importantă pentru a o cheltui pe obiceiuri și vicii care doar îți dăunează sănătății și îți reduc utilitatea în această lume.

Luați măsuri și împărtășiți-vă experiența

Fiți mai bine și simțiți-vă mai bine în fiecare zi luând măsuri asupra bunăstării voastre. Stabiliți-vă scopul de a învăța lucruri noi și sănătoase în fiecare zi, conform Naturii. Mai mult decât atât, pune-le în practică și cu entuziasm. Vei simți cum sănătatea ta și viața ta se vor schimba total. Vei fi o persoană nouă.

În mod ideal, partenerul și familia ar trebui să accepte acest stil de viață sănătos. Dar dacă acest lucru nu poate fi, căutați alți oameni care doresc să-și îmbunătățească condițiile de viață. Când Reforma se face în companie, este mai plăcută și este mai ușor să faci schimbările necesare, împărtășind aceste cunoștințe și experiențe.

Explicați-mi progresul și experiența dvs., astfel încât și eu să mă bucur că munca mea nu a fost în zadar. Fie că vrei să-mi povestești despre experiența ta sau să-mi pui orice altă întrebare, fă-o prin email-ul meu jamigo@reforma-pro-salud.com.

Decalogul Legii Mentale și Spirituale: al șaselea principiu

A șasea poruncă a Legii lui Dumnezeu se găsește în Biblie în Exodul, capitolul 20 și versetul 13. Ea spune: „Să nu ucizi”.

În Evanghelia după Sfântul Matei, capitolul 5 și versetele, de la 21 la 24, Iisus Hristos ne-a învățat: „Ați auzit că s-a spus celor din vechime: „Să nu ucizi și cine va ucide se va face vinovat de judecată”. Dar vă spun că oricine se mânie pe fratele său se va face vinovat de judecată; și oricine zice: Nebun (imbecil) fratelui său, va fi vinovat înaintea Sinodului; iar cine-i spune: Fatuo (nebun), va fi expus iadului de foc. De aceea, dacă aduci darul tău la altar și acolo îți amintești că fratele tău are ceva împotriva ta, lasă-ți darul acolo înaintea altarului și du-te, împacă-te mai întâi cu fratele tău, apoi vino și adu-ți darul. .’.

Iisus Hristos, Marele Învățător, Mântuitorul nostru, amplifică și precizează această Poruncă foarte scurtă: „Să nu ucizi”. Când îl maltratezi sau îl jignești pe aproapele tău cu un cuvânt derogator, vei păcătui deja împotriva lui. Îl răniți și îl insultați. De acolo poate începe o luptă care se poate sfârși în ură sau, și mai rău, într-o crimă. Când disprețuim pe cineva, păcătuim și împotriva Tatălui nostru Ceresc, deoarece această persoană este o fiică a lui Dumnezeu și merită respectul nostru.

A fi un bun creștin, a iubi fără a critica sau judeca

Nu trebuie să criticăm sau să judecăm pe nimeni, pentru că inima și împrejurările fiecărei persoane sunt cunoscute doar de Dumnezeu. El va judeca și va da fiecăruia răsplata sau pedeapsa pe care o merită. Unii își justifică relele tratamente susținând că persoana merită din cauza lipsei de educație și stângăcie, dar nu este corect. Isus ne-a învățat prin poruncă și exemplu că trebuie să-i iubim pe toți, chiar și pe cei care nu merită. El ne-a învățat că trebuie să ne iubim chiar și pe dușmanii noștri și să întoarcem binele pentru rău. În felul acesta vom fi copii ai Tatălui nostru Ceresc, care face soarele Lui să răsară peste bine și rău și să plouă peste drepți și nedrepți (Matei, 5:38-48). Vă rog să citiți acest pasaj biblic.

Majoritatea creștinilor nu au înțeles creștinismul și se comportă ca oricine nu are speranța vieții veșnice. Mulți creștini cred că creștinismul se roagă și urmează unele ceremonii, dar nu este așa. A fi creștin înseamnă a urma exemplul lui Hristos. Citiți Iacov 2:8-26 din Biblie și veți fi uimiți de ceea ce ne învață apostolul Iacov despre creștinismul adevărat.

Amintiți-vă că cea mai mare poruncă este „Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din toată mintea ta și din toată puterea ta”. Iar al doilea este asemănător cu acesta: „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți”. Matei, 22:36-40. Aceste două porunci rezumă toate cele zece porunci ale Legii lui Dumnezeu, date pe Sinai lui Moise. Exod, 20:1-17.

A efectua

„Dumnezeu a stabilit Legi care guvernează constituția noastră și pentru fiecare încălcare există o pedeapsă (boală) care trebuie îndeplinită mai devreme sau mai târziu. Majoritatea bolilor care au făcut umanitatea să sufere și o fac să sufere, au fost create de oameni din cauza necunoașterii Legilor de bază care le guvernează propriul organism. Ei par indiferenți în chestiuni de sănătate și lucrează cu perseverență pentru a se rupe în bucăți, iar când sunt rupti și slăbiți la trup și la minte, trimit după doctor și aduc moartea cu medicamente (medicament)” CRA.20.

ro_RORomână